بارانگیر چیست و چه مزایایی دارد؟

بارانگیر چیست؟

بارانگیر به پوششی گفته می‌شود که از نفوذ آب در هنگام بارندگی به داخل ساختمان از طریق پنجره‌ها جلوگیری می‌کند. این محصول دارای وزن سبک و مناسبی می‌باشد و در طرح و رنگ‌های متفاوتی قابل ارائه می‌باشند. از طرف دیگر بارانگیرها مانعی جهت جلوگیری از ورود نورهای مزاحم به داخل ساختمان نیز هستند. به همین دلیل به بارانگیرها در برخی نقاط آفتابگیر نیز گفته می‌شود. ساختار کلی بارانگیرها به گونه ای است که محکم و نشکن باشند و در برابر عوامل جوی کمترین فرسایش و تغییر رنگ را داشته باشند. مدل‌های مختلفی از لحاظ مدل و شکل ظاهر و هم از نظر کاربری و همچنین استحکام از بارانگیر وجود دارد که هر یک بنا به محل استفاده و نوع کاربری متفاوت هستند.

بارانگیر چیست؟
بارانگیر چیست؟

بارانگیر از دسته سازه‌های پیش ساخته می‌باشد. به همین دلیل نصب آن سریع و آسان است. بارانگیر از قسمت‌های مختلف تشکیل شده است. بارانگیر به دلیل استفاده از پلی کربنات در ساختار آن، جلوی نورگیری منزل را نمی‌گیرد پس می‌توان گفت با هزینه بسیار کمی که پرداخت می‌کنیم، می‌توانیم از مزایای زیادی بهره مند شویم. از جمله خصوصیات باران گیر که باعث جلب توجه برای عموم شده زیبایی منحصر به فرد در کنار مقاومت بالا، وزن کم و سبک بودن در کنار استحکام، سرعت بالای نصب و هزینه مناسب آن‌ها می‌باشد.

 

انواع بارانگیر

امروزه بارانگیرهای درب و پنجره با مصالح مناسب و در اندازه‌های متفاو و بسته به نیاز مشتریساخته و تولید می‌شوند. در یک دسته بندی کلی انواع بارانگیر به دو گروه کلی بارانگیر ثابت و متحرک تقسیم می‌شود. بارانگیرهای پنجره و درب که به صورت ثابت هستند، با یک چهارچوب به دیوار متصل می‌شود که برای ساختمان‌های مختلف مناسب می‌باشد.

انواع بارانگیر
انواع بارانگیرها

از نکات مثبت استفاده از بارانگیرهای ثابت می‌توان به عمر مفید بالای این بارانگیرها اشاره کرد. بارانگیر متحرک امکان باز و بسته شدن به کمک بازوی محرک را دارد، استفاده از این نوع از بارانگیر این امکان را دارد، که بتوانید آن را به صورت دستی یا ریموت دار بازو بسته نمایید. بارانگیرهای متحرک نیاز به توجه و نگهداری بیشتری نسبت به بارانگیرهای ثابت دارد.

 

مزایا

بارانگیر نسبت به دیگر محصولات ساختمانی که برای این کاربرد استفاده می‌شوند، دارای مزیت‌های فراوانی هستند که در زیر به مهم‌ترین موارد آن اشاره خواهیم کرد:

  • سبک وزن بودن
  • نصب و اجرای آسان
  • مقاوم در برابر باران و برف
  • دوام بالا از مزایای آفتابگیر
  • تنوع رنگ بندی و طرح از مزایای بارانگیر
  • قابلیت عبور دهی نور به میزان دلخواه و مناسب

 

قسمت های اصلی بارانگیر

بارانگیر دارای قسمت بندی‌های متفاوتی می‌باشد، که اولین قسمت براکت است، که از جنس پلیمر دارای الیاف می‌باشد. لازم به ذکر است، میزان الیاف در این محصول می‌تواند تاثیراتی در مقاومت از نظر گرما و سرما و هم چنین تحمل بار برف و باران داشته باشد. فیکسینگ بار نیز یکی دیگر از قسمت‌های بارانگیر می‌باشد. جنس فیکیسنگ بار از آلومینیوم رنگ شده، تهیه می‌شود. فیکسینگ به طور کلی برای استحکام ورقه‌های پلی کربنات و آب بندی دیوار و آب چکان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قسمت های اصلی بارانگیر
قسمت‌های اصلی بارانگیرها

همچنین در قسمت شیارهای براکت و فیکسینگ بار از ورقه پلی کربنات استفاده می‌شود که به دو صورت پلی کربنات دو جداره 6 میلی‌متر و پلی کربنات فلت 3 میلی‌متر استفاده می‌شود. از رول بولت نیز برای استحکام و قرارگیری محکم براکت‌ها بر روی پروفیل و یا دیوار استفاده می‌شود. نصب قطعات بارانگیرها با استفاده از ابزار به راحتی امکان پذیر می‌باشد.

 

قیمت بارانگیر

عوامل مختلفی بر قیمت بارانگیرها تاثیر می‌گذارد. یکی از این عوامل طرح دلخواه شما برای این محصول است. سبک طراحی قطعا می‌تواند یک فاکتور اصلی باشد. فاکتور بعدی ثابت یا متحرک بودن این محصولات است. نکته آخر نیز جنس ورق این محصول است که قطعا می‌تواند تاثیر خیلی زیادی در قیمت آن داشته باشد.

همچنین می‌توانید برای اطلاعات بیشتر درباره عوامل تاثیر گذار بر قیمت بارانگیر اینجا کلیک نمایید.

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X